V I B E A C A D E M Y

Informații generale

Acest site (https://vibe.md) este o proprietate a Întreprinderii Sociale „Vibe Academy” S.R.L. (numită în continuare Vibe Academy), înregistrată la Camera Înregistrării de Stat a Republicii Moldova la 11.02.2022, număr de identificare de stat 1022600006391, cu sediul în Republica Moldova, r. Cahul, s. Roșu, str. Ștefan cel Mare 158.

Actualizat pe 15 August 2022

Informația prezentă pe această parte a site-ului https://vibe.md (în continuare Site). Prin continuarea utilizării site-ului, înseamnă că utilizatorul a făcut cunoștință cu toate condițiile prezentului Acord și le acceptă complet, inclusiv acceptă de a da consimțământul la Vibe Academy pentru prelucrarea datelor cu caracter personal al Utilizatorului în condițiile specificate în punctul Politica de confidențialitate al prezentului acord.

Prezentul acord poate fi modificat de către Vibe Academy fără o notificare prealabilă. Acordul este disponibil pe https://vibe.md/termeni-conditii

Drepturi de autor

Conținul site-ului https://vibe.md aparține Întreprinderii Sociale „Vibe Academy” S.R.L. și este protejat de legislaţia RM – Legea nr. 139 din 02.07.2010, privind dreptul de autor şi drepturile conexe și nu poate fi utilizat de către alte persoane în orice formă, fară permisiunea scrisă din partea proprietarului.

Pașii pentru a efectua o plată

* Accesați pagina Achitare online
* Introduceți datele solicitate
* Acceptați Termenii și Condițiile prin bifarea căsuței
* Tastați butonul Plătește
* După redirecționare, selectați metoda plății
* Introduceți datele solicitate și tastați Plătește

Modalități de plată

Plată online, prin card bancar.

Plăţile online se fac printr-o conexiune securizată (Paynet) Paynet Services S.R.L.

Plățile online, se fac în lei moldovenești (MDL) conform cursului bancar stabilit în ziua transferului.

Livrare

Cursurile sunt livrate conform programului selectat în cadrul filialelor Întreprinderii Sociale „Vibe Academy” S.R.L. sau online.

Cursurile Vibe Academy

Toate cursurile oferite de către academie pot fi găsite accesând https://vibe.md/#cursuri

Detaliile despre fiecare curs separat le găsiți accesând butonul DETALII.

Politica de confidențialitate

* Datele personale ale Utilizatorului se prelucrează în conformitate cu Legislația RM – Legea №133 protecţia datelor cu caracter personal, din 08.07.2011
* La achitare pe site-ul (https://vibe.md), Utilizatorul prezintă următoarele informații: numele, prenumele, adresa electronică (E-mail), numărul de contact și adresa.
* Prezentând datele sale personale la înregistrare, Utilizatorul acceptă prelucrarea acestora de către Vibe Academy, în scopul executării de către Vibe Academy a obligațiunilor fața de Cumpărător în cadrul prezentului Acord, în scopul informării Cumpărătorului despre serviciile și promoțiile sale prin intermediul mesajelor electronice și SMS.
* Vibe Academy este în drept să utilizeze tehnologia „cookies”. „Cookies” nu conține informații confidențiale.

Condiții de returnare a mijloacelor bănești

Serviciile educaționale nu sunt rambursabile odată livrate, deoarece nu există nici-o modalitate prin care clientul poate returna un serviciu educațional primit.

vibe-logo

Întreprinderea Socială „Vibe Academy” S.R.L.

Cod Fiscal: 1022600006391 
Banca Beneficiară: BC’MAIB’S.A. suc.’Miron Costin Business Centru’
Cod BIC: AGRNMD2X437
Cod IBAN: MD06AG000000022514669989
Valuta Cont: MDL

Urmărește-ne

Adresa: Republica Moldova,
r. Cahul, s. Roșu, str. Ștefan cel Mare 158
E-mail:
info@vibe.md
Telefon: +373 79 850 853